El Castell de Benedormiens acull "Una Visió de Fortuny" de Javier Montesol

"Una Visió de Fortuny" de Javier Montesol, és el nom de l'exposició que en aquests moments es troba a les sales d'art del Castell de Benedormiens de Castell d'Aro. Es va inaugurar el 3 d'octubre i s'allargarà fins al 22 de novembre. La mostra forma part del cicle anual d'exposicions al municipi.Aquest cicle s'estén a altres localitzacions com al Parc dels Estanys i a la Masia Bas. L'entrada és gratuïta i està oberta al públic durant els caps de setmana i festius (11-13h i de 17-20h)
La mostra compte amb una quarentena d'obres de Javier Montesol, elaborades en tècnica mixte sobre paper i fusta, olis i aiguada. Els quadres de l'artista interpreten d'es d'una visió personal i contemporània les obres de l'emblemàtic pintor orientalista Marià Fortuny i Marçal.

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, tot i amb diverses modificacions de calendari arran de la pandèmia, ofereix enguany part del seu programa expositiu ja que tant el Castell de Benedormiens així com la Masia Bas, són equipaments amb la possibilitat de garantir l'aforament adequat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura