Albert Pla és la primera confirmació del Festival ÍTACA 2019

Albert Pla és la primera confirmació del Festival ÍTACA 2019
Albert Pla és l’artista que més vegades ha participat al Festival ÍTACA, Cultura i Acció. Es podria dir que és l’artista resident del festival, ja que ha participat a pràcticament totes les seves edicions. I en la propera edició, no serà diferent. El festival programa el 31 de maig de 2019 a l’Espai Ter, de Torroella de Montgrí, el nou espectacle d'Albert Pla que porta per títol Miedo. En aquesta ocasió, l'artista tot terreny de l'escena musical catalana ens proposa un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix aquest fantasma que viu a la nostra ment alimentat pels nostres pensaments: la por.

Dirigit pel director teatral Pepe Miravete, la utilització de música i cançons, textos teatrals i tecnologies avantguardistes donen lloc a  un espectacle multimèdia de poètica sorprenent. Una proposta artística que és teatre musical o un concert teatralitzat. Un viatge íntim per totes les etapes de l'home en un espectacle de gran impacte visual on la projecció és gran protagonista gràcies a la col·laboració en el projecte de Nueveojos, estudi de referència a l’Estat espanyol i pioner en el món del mapping. Una proposta que també ha comptat amb la col·laboració de Mondongo, la parella d’artistes argentins Juliana Lafitte i Manuel Mendanha, i de Raül Refree, reconegut músic i compositor, que juntament amb Albert Pla són autors de les músiques de l’espectacle.

Aquest és el primer avançament de la programació de la setena edició del Festival ÍTACA, que tindrà lloc a més d’una desena de poblacions empordaneses de maig a juliol. Les entrades per a l’espectacle d’Albert Pla ja es poden adquirir al web del festival (www.itacacultura.cat)

A mitjans d’aquest mes, el festival anunciarà els grups participants de l’ÍTACA SANT JOAN, que tindrà lloc el 22 i 23 de juny a l’Estartit, en la primera gran festa d’estiu a la Costa Brava.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura