Una nova edició del White Summer arriba a Pals després d'un any d'aturada

Pals

Data: 17/08/2021

INTERVÉ: Mariona Artigas, Encarregada del recinte del White Summer Costa Brava 2021

Després d'un any d'aturada, el White Summer Costa Brava torna aquest any a Pals.

L'edició 2021 que va inaugurar-se el passat 31 de juliol, ofereix i oferirà una varietat de la millor versió de la cultura, el disseny, la gastronomia i el talent musical emergent. Amb aquesta edició s'oferirà un espai segur, per a totes les edats i amb una acurada selecció d'emprenedors creatius.

Els esdeveniments que es realitzen són concerts acústics, espectacles de circ, teatre i dansa. Tot això acompanyat d'una varietat de gastronomia per tal de fer completa i agradable l'experiència al White Summer.

Segons Mariona Artigas,  encarregada del White Summer, el fet de poder haver portat aquest any una nova edició d'aquest esdeveniment a Pals és un gran privilegi i plaer, ja que l'equip organitzador ha portat una previsió molt acurada pel que fa a la Covid-19 i van anticipar-se a les possibles restriccions i toc de queda, adaptan-se així de la millor manera per garantir la màxima seguretat tant a visitants com a treballadors.

De moment el White Summer Costa Brava 2021 ha tingut i està tenint una gran benvinguda i recolzament per part dels ciutadans i s'espera que aquest ritme d'èxit continuï així fins al 29 d'agost, l'últim dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura