25 anys de Pals i la Cuina de l'Arròs

Pals

Data: 05/04/2018

Intervenen: Sílvia Monar, regidora de promoció econòmica / Albert Grassot, productor d'arròs / Sergi Brull, alcalde 

L'arròs de Pals es conrea des del segle XV però la seva fama s'escampà arreu gràcies a la campanya gastronòmica "Pals i la Cuina de l'Arròs", que aquest 2018 fa festa grossa celebrant els seus 25 anys.

16 restaurants i dos productors d'arròs, amb la col·laboració de vins i caves Castell de Peralada, oferiran del 6 d'abril al 13 de maig menús gastronòmics amb l'arròs de Pals com a plat principal amb uns preus que oscil·len entre els 25 i els 56 euros. 

Paral·lelament als menús s'impulsaran diverses activitats i experiències al voltant d'aquest gra per apropar-lo al públic local i de fora, des de visites guiades als arrossars, el popular curs de cuina de l'arròs, ruta de l'arròs amb el Xiulet o el Torneig de golf Pals i la Cuina de l'Arròs. 

Tot plegat amb l'objectiu de reforçar el binomi guanyador de producte i territori. 

L'arròs de Pals és un producte apreciat per la seva qualitat i textura. Com que es cultiva en un clima menys càlid que en altres zones d'arrossars, l'arròs de Pals passa més temps en contacte amb la terra, la qual cosa dóna com a resultat un gra més gustos i consistent que no es cova fàcilment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura