La cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet omple el pati d'armes del castell de Calonge

La cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet ha posat punt final al festival F'ESTIU de Calonge i Sant Antoni. L'artista va omplir el pati d'armes del Castell del municipi emocionant al públic amb el seu repertori de jazz, swing i blues acompanyada de la Big Band Begues.

Després de la introducció musical de la Big Band Begues, la mallorquina Maria del Mar Bonet va aparèixer dalt l'escenari del pati d'armes del Castell de Calonge obsequiada amb aplaudiments. Amb la cançó "Epigrama" de l'àlbum "Ben a prop" arrencava el concert que va posar punt final a la segona edició del festival F'ESTIU.

La cantautora Maria del Mar Bonet i la Big Band Begues van engegar el projecte conjunt el 2020, però la pandèmia els va obligar a parar de recórrer els escenaris del país. Amb ganes de continuar actuant junts, la formació musical i la cantautora continuen compartint escenari en diverses ocasions com l'última nit del F'ESTIU. Durant el concert es van poder escoltar temes clàssics de la carrera artística de la cantant balear i altres temes de swing i jazz amb essència del mar Mediterrani arranjats per Toni Cuenca. Amb la peça "Tant com te cerc" que conté textos de Guillem d'Efak saludava el públic seduït ja des d'un primer moment.

Uns espectadors que arribaven a l'espai amb actitud animosa i il·lusionats per escoltar per primera vegada o en alguns casos per repetir un concert ben especial. Parelles, famílies o amics i amigues, la majoria de municipis propers comentaven abans de seure, la veu elegant i càlida de la cantautora i una artista que els recordava i transportava a una època passada.

Entre el repertori es van interpretar temes com "Els boscos del pensament", "Abraça'm", "Sempre hi ha Vent", "Lover Man" o "La balanguera". Un concert ple de swing que va esborronar d'emoció a tots els assistents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura