El Festival IDILIC reivindica que tornarà a néixer amb més força l'any 2021

Pals

Data: 01/07/2020

"El Festival IDILIC ha nascut en temps difícils, però precisament el néixer en aquestes circumstàncies et permet créixer més fort". Aquesta energia és la que es respira al vídeo que l'organització de l'esdeveniment ha publicat per reivindicar que tornaran, però ho faran amb més força, amb més contundència i amb molta música.

La crisi sanitària no ha permès realitzar la primera edició de l'Idilic Festival. L'equip ha fet pública la cancel·lació de l'esdeveniment a través de les seves xarxes socials. Agraeixen la confiança i el suport que han rebut i són optimistes de cares a l'estiu vinent. 

Al certamen, que s'havia de celebrar al Mas Gelabert de Pals els dies 26 i 27 de juny, hi havien d'actuar grups i artistes com Crystal Fighters, Maldita Nerea, Sinsinati, Don Patricio, Guitarrica Dellafuente, Danny Ocean, Sofia Ellar, o Suu. 

El vídeo que ha llençat el Festival desprèn positivisme i vivacitat, i llança un missatge d'amor per la cultura i pel poder de la música. Aquest és l'objectiu del Festival IDILIC: poder tornar a néixer l'any 2021 amb tota la gent que estima la música. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura