Begur en Flor vesteix de primavera el municipi

Begur

Data: 27/04/2019

INTERVÉ: Paqui Martínez, coordinadora de Begur en Flor

La primavera i el bon rotllo s'han apoderat aquest cap de setmana de Begur amb la cinquena edició de Begur en Flor. Xerrades, visites guiades, ball, música, activitats i tallers i flors, moltes flors, han guarnit una trentena de racons del municipi, tant del nucli antic com de les cales de Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava i Aiguafreda.

Com sempre el Begur en Flor ha tornat a ser possible gràcies a la feina i la implicació de l'Associació de Comerç i Turisme, de l'ajuntament, dels negocis i dels veïns, a més d'entitats com la Fundació Oncolliga o un equip que participarà a l'Oncotrail. S'han pogut trobar carrers adornats pels mateixos botiguers, espais comunitaris com la Casa de la Vila o l'església, a càrrec de l'Ajuntament, espais participats per empreses patrocinadores i altres racons, com els balcons de les cases, decorats gràcies a la iniciativa de particulars. Tothom en volia formar part.

Paral·lelament, Begur i les seves platges han acollit prop d'una vintena d'activitats. Aquesta vegada s'ha intentat de no concentrar-les tant al centre del poble i l'oferta ha estat molt més distribuïda pel municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura