El Singlot 2018 agafa més personalitat pròpia que mai

El Singlot 2018 agafa més personalitat pròpia que mai amb 5 actuacions i ubicat cronològicament fora del Porta Ferrada. Aquest divendres s'ha presentat a Barcelona una programació que tornarà a tenir grans noms de l'escena dramatúrgica del país i que coronarà Lloll Bertran amb el premi d'honor que cada any obre l'esdeveniment.

Enguany el festival dirigit pel Terrat d'Andreu Buenafuente obrirà el teló el 5 de juliol i tindrà 6 actuacions. On destaquen la guanyadora del Singlot Pro de l'any passat, Mongòlia; la nova proposta escènica de Sergi Balbel;  el programa radiofònic que Berto Romero i Andreu Buenafuente fan a la SERNadie Sabe Nada; i com a colofó final l'espectale 'Hem de Parlar' dels propis Romero i Buenafuente amb Sílvia Abril i Raúl Cimas.

En paral·lel i com cada any es tornarà a fer la trobada de professionals del sector que cada cop agafa més volada i que ja comença a traspassar les fronteres del país.

Separat cronològicament del Porta Ferrada per esponjar l'activitat cultural

Per primer cop el Singlot es farà fora de les dates del Porta Ferrada en una aposta per esponjar l'activitat cultural i escènica de Sant Feliu de finals de juliol i agost. S'ha apostat perquè l'humor sigui l'avantsala del festival d'estiu ganxó

El Singlot encara té aquest i un altre estiu de contracte a la ciutat i tant ajuntament com organització estan molt satisfets del seu funcionament. Enguany el cartell, amb el tradicional peu que li fan pessigolles, l'ha fet l'artista Marina Capdevila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura