15.000 persones vibren amb l'Idíl·lic Festival 2024

La Oreja de Van Gogh, Nil Moliner, Ana Mena i Álvaro de Luna han estat alguns dels noms que  han trepitjat l'escenari del Festival Idíl·lic. Dos dies plens de música per on hi han passat al voltant de 15.000 persones entre divendres i dissabte. Un Idíl·lic que ha celebrat la seva segona edició amb ple de públic i que ha obert la temporada estiuenca de música a Sant Feliu de Guíxols. 

Així ha sonat el Guíxols Arena durant els dos dies del Festival Idíl·lic. Prop de 15.000 persones han trepitjat la segona edició del festival on hi han actuat grans noms del panorama musical nacional. Morochos i Suu han estat els primers artistes de dissabte abans de donar pas a Depol, una de les noves veus de la música en castellà.

L'artista barceloní de 22 anys ha cantat algunes de les seves lletres més sonades com Que bonita o Quién diría, que compta amb més de 25 M de reproduccions. Unes lletres cantades pel públic que a poc a poc omplia la pista del festival.

Després de DePol, ha estat el torn d'un dels grans noms d'aquest Idíl·lic 2024. La Oreja de Van Gogh ha fet embogir el públic de Sant Feliu de Guíxols des de l'inici. Cuidate i Inmortal ja van avançar com seria el concert. La gent de l'Idíl·lic ha acompanyat les lletres de la Oreja cantant a ple pulmó. Rosas y La Playa han sonat amb força per tot Sant Feliu i la banda ha acabat cantant a capella amb el públic Puedes contar conmigo. Amb Cometas por el cielo, el cel s'ha iluminat amb les llanternes abans d'acabar la nit amb 20 de enero després d'una vibrant actuació.

Però això no ha estat tot. Nil Moliner ha portat el seu paradís a l'Idíl·lic. Mi Religión i Dos Primaveras han encés a tots els assistents. El de Sant Feliu de Llobregat ha tret els passos de ball, ha fet cantar al públic i ha fet del concert una festa. Amb ell també ha pujat a l'escenari Dani Fernández, l'encarregat de tancar el festival.

El dia abans, per l'Idíl·lic hi van passar noms com Ana Mena, Álvaro de Luna i Malmo 040. Una programació a l'altura del públic que, entre tot el cartell, tenia els seus noms preferits.

Un Festival Idíl·lic que ha estat el gran protagonista de les primeres nits de música de l'estiu a Sant Feliu de Guíxols.v

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura