La Festa Major de Begur viu la 'V Baixada de carretons' amb una piràmide com a guanyadora

Begur

Data: 15/09/2019

INTERVÉ: Josep Ramon Artiga, president dels 40's de Begur

Una piràmide egípcia amb nou mòmies ha guanyat la V baixada de carretons de Begur, l'esdeveniment estrella del programa de la Festa Major de Santa Reparada del municipi.

El carretó guanyador, presentat per la colla Gamusins, ha estat un dels 16 que ha pres part en aquesta edició, amb un total de 46 participants.

A part del carretó en forma de Piràmide, la Colla dels Perduts de Begur, que han estat el jurat d'enguany, han premiat també el Bat mòbil, de Samper Cobos, com a carretó més divertit; el Telesky, de Jordi Carreras, com més original, i la Defensa del Castell de Begur, com el més treballat. A més, ha decidit atorgar un premi especial al carretó El navegant solitari, de Pere Carreras. 

Tot i ser la cinquena edició organitzada pels 40's de Begur, la baixada de carretons és un esdeveniment recuperat d'anys anteriors. La primera edició va tenir lloc l'any 1991.

Més enllà d'aquesta activitat, la Festa Major de Santa Reparada ha comptat amb tota una serie d'actes dels que en destaquen dues grans novetats, les “matinades”, a càrrec del grup de batucada local Bakanards, i la recreació d’una platja al centre del municipi on els infants van poder fer surf i skate.

La festa major de Santa Reparada va començar divendres amb una amplia programació que oferia des d'actuacions musicals fins a representacions teatrals del grup local de teatre Mutis.

Amb aquesta festivitat Begur dóna per finalitzada la programació estival. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura