Els Carnavals de la Costa Brava Centre presenten els seus Reis Carnestoltes

L'Empordà

Data: 04/02/2018

Un Carnaval sense rei o reina, no és un Carnaval. Per això aquest dissabte els carnavals més populars de la comarca han presentat la persona que regnarà aquests dies de festa, des del dijous gras fins al dimecres de cendra.

A Sant Feliu, el nou rei s'ha presentat durant el tradicional sopar de colles, una trobada en què els diferents grups ganxons inicien plegats les dues setmanes de festa. Aquest any, el rei carnestoltes ha estat de la colla de les Esponges, un grup nombrós i familiar.

Palamós també ha celebrat l'anunci dels seus reis carnestoltes. A la nau dels 50 metres, el rei i la reina del Carnaval 2018 van sortir a ballar i exhibir el vestuari que portaran durant tots els actes que els tocarà presidir. També com és habitual totes les colles van organitzar un sopar i van sortir a presentar alguns dels seus balls.

Santa Cristina és una altra de les poblacions en què el Carnaval està creixent més que mai. El seu sopar té a més, un al·licient, ningú sap qui és el nou rei o reina del Carnaval fins a últim moment. Per això l'espectacle que revela el seu nom és un xou. Vestida de colors, caramels i tot tipus de llaminadures, Candy Quan es va postular com a nova reina del Carnaval de Santa Cristina.

Platja d'Aro ja fa temps que se sap els nous reis del Carnaval, tot i així, també ho van celebrar amb un sopar de colles i una representació amb ball de tots els participants a la rua. Una festa que inicia dues setmanes plenes de diversió que a la Costa Brava es viuen amb molta intensitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura