Calonge prepara una nova subhasta d'art solidària

INTERVÉ: Jordi Soler, alcalde de Calonge

La vuitantena de quadres que des de fa un mes han estat exposats a la sala Marsala de Sant Antoni de Calonge es subhastaran aquest cap de setmana. Es tracta de la quarta edició de la subhasta solidària que Calonge-Sant Antoni organitza per recaptar fons per la investigació de l'Atàxia de Friedrich. Aquesta és una malaltia poc freqüent que causa la degeneració de les neurones de la medul·la espinal i del cerebel provocant sobretot dificultats en el moviment, en la capacitat de caminar i que amb el temps deixa els pacients en cadira de rodes.
La Mireia Gómez, afectada per l'atàxia i veïna de Calonge, lluita contra aquesta malaltia acompanyada de l'Ajuntament de Calonge que des de fa anys hi contribueix organitzant diferents iniciatives per recaptar diners. 

Dissabte a partir de les vuit de la tarda, aquests quadres es subhastaran en el castell de Calonge, una acció que és possible gràcies a la solidaritat dels artistes implicats.

En l'última subhasta es van recaptar més de 5.000 euros que sumats a les altres edicions suposen 25.000 euros que ja s'han pogut destinar a la investigació d'aquesta malaltia minoritària.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura