Més d'una quarantena d'activitats i prop de 50 editorials a la Fira Indilletres

Més d'una quarantena d'activitats i prop de 50 editorials hi haurà a la sisena edició de la Fira Indilletres. Se celebrarà aquest 2 i 3 de desembre a la Bisbal d'Empordà i s'oferiran moltes propostes que van més enllà del debat literari.

Amb aquesta actuació de glosa s'ha iniciat la presentació de la sisena edició de la Fira Indilletres. Enguany s'han organitzat debats, conferències, tertúlies, contactcontes, teatre, concerts i una vintena de presentacions de llibres. En total, més d'una quarantena d'activitats i la participació de prop de 50 editorials i tres llibreries de la Bisbal que exposaran les seves novetats al Pavelló Firal.

La intenció sobretot és crear debat entorn el món cultural i la literatura. L'organització convida tothom a participar-hi.

Des de l'Ajuntament valoren esdeveniments com aquests que situen el municipi en el centre de l'activitat cultural i la llengua catalana


Aquest any la presentació dissabte a la tarda anirà a càrrec del cineasta Albert Serra i anirà seguida del V Premi Llucieta Canyà de crítica literària publicada. Des d'Indilletres, defensen que una bona crítica literària pot ajudar i contribuir a millorar l'ecosistema cultural.

La Fira Indilletres també comptarà amb una jornada dedicada a la figura de Jacint Verdaguer. Entre les activitats destaca la preestrena en exclusiva del documentall Canigó 1883. La cita cultural disposarà d'activitats per a totes les edats i clourà amb un concert a càrrec de Xarim Aresté.
Pel que fa al cartell d'aquesta sisena edició ha anat a càrrec del professor de dibuix i artista Rui Gomes.

D'altra banda, durant la presentació del programa de la sisena edició de la Fira Indilletres, els organitzadors han reivindicat la necessitat de dedicar un carrer del municipi a l'escriptora bisbalenca Llucieta Canyà. Des de l'Ajuntament es comprometen a presentar la proposició a la Comissió de Nomenclàtor perquè es pugui valorar i acceptar la proposta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura