Els Reis Carnestoltes de Platja d'Aro fan el canvi d'atributs al sopar de colles

Amb aquest compte enrere els Reis Carnestoltes d'enguany van donar el tret de sortida al Carnaval, un dels esdeveniments més esperats per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, que aquest 2020 celebra la seva 43a edició. Aquest any el sopar de colles es va celebrar amb novetats, com el canvi d'atributs, que en les darreres edicions es feia l'endemà pels carrers del municipi. L'ambient de germanor va ser la tònica, com no podia ser d'altra manera. Tot i que les colles ja s'han anat veient les cares mentre muntaven les carrosses, el sopar serveix per posar en comú l'experiència d'aquests mesos i fer pinya de cara als dies que venen.

Com és habitual en la festa de dissabte a la nit les diferents colles del municipi van anar pujant damunt l'escenari per fer presentacions còmiques i ballar les cançons que més sonaran en aquesta nova edició 2020 de la festa d'hivern més esperada de la Costa Brava.

El sopar de Colles va ser multitudinari una vegada més, va arreplegar més de 600 persones, i no hi va faltar la gresca, l'alegria. Amb les colles i els Reis Carnestoltes presentats, tots els participants ja estan esperant amb ganes que arribi la Gran Rua, que serà dissabte 22 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura