Programació de la XXI edició de la Biennal De fotografia Xavier Miserachs

Programació de la XXI edició de la Biennal De fotografia Xavier Miserachs
Palafrugell

Data: 07/07/2022

La XII edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs ja està aquí i amb ella la seva programació completa de 8 exposicions, gran part d'elles inèdites i de producció pròpia. Es donarà per inaugurada l'edició el 30 de juliol i acabarà el 9 d'octubre, tot això a diferents espais de Palafrugell.

Novetat de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, és que a partir d'ara es faran visites guiades dirigides a un públic general durant tots els dissabtes del mes d'agost. També es prepararan visites a partir de setembre per escoles i instituts.

Les entrades estaran a la venda pròximament. Tota la informació necessària a www.biennalxmiserachs.org. 

Les 8 exposicions seràn:

- “Observant la vida”, de Sabine Weis. Una sèrie de quasi 120 imatges que representen la seva carrera i que van ser escollides expressament per l'autora. La qual va morir el passat desembre de 2021.

- “Dones”, de Francesc Català-Roca. Amb unes 60 còpies, se'ns aproxima a la mirada que té Català-Roca envers les dones.

- “Retrats d’un país: Francesc Català-Roca i Josep Pla”, de Francesc Català-Roca. Es mostren com les narratives literària i fotogràfica mantenen diàlegs amb l'objectiu de retratar un país.

- “Icones, de què? Dona i Guerra Civil en la mirada d’Antoni Campanyà”, d’Antoni Campanyà. Una cadena de fotografies focalitzades en el paper que va tenir la dona durant la Guerra Civil.

- “Tornar al Marroc”, de Ferran Freixa. Un dietari de viatger que recull fotografies que Freixa va fer al Marroc els anys 1987 i 1992.

- “Retorn a Llafranc”, de Xavier Miserachs. Un recull de fotografies de la Costa Brava als anys seixanta, tot just quan l'autor va començar a reqüentar Palafrugell i les seves cales.

- “Quan tot s’ensorra”, d’Anna Surinyach. Un repertori d'imatges que mostren el planeta en situacions d'emergència humanitàries. 

- “La frontera sud, a l'ombra del nord”, de Martí Albesa. Es tracta d'un seguit d'imatges que mostren el fenomen migratori que hi ha a la frontera sud d'Europa.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura