Vanesa Martín presenta en exclusiva a Cap Roig el seu nou single "Caída Libre"

Palafrugell

Data: 11/08/2019

Amb un discurs que convidava a gaudir i deixar-se portar per la música i l'ambient va començar el seu primer concert al Festival Cap Roig la cantant malaguenya Vanesa Martín.

L'elegància de Vanesa Martín amb la seva guitarra i amb un piano amb el seu nom gravat va fascinar un públic que, més enllà de cantar a ple pulmó les cançons que ofereix la gira "Todas las mujeres que habitan en mi", en tot moment van aclamar la cantant amb crits com "artista", "te queremos" i "ole tu arte".

Entre cançó i cançó una molt propera Martin mantenia conversacions amb el públic, els explicava la seva trajectòria musical, que va començar en petits locals, i no va parar en tot l'espectacle de donar les gràcies i enviar missatges de com se sentia. "M'és igual cantar per 50 que per 20.000 persones. M'agrada cantar i explicar històries que arribin a un receptor i aquest s'emocioni. No sou conscients del que ens torneu.", va dir la cantant.

Envoltada de la seva banda i d'un arc de llums blaves, i vestida amb un elegant conjunt blanc, Vanesa Martín va oferir als seguidors que la van acompanyar a Cap Roig tota una exhibició de talent i art flamenc a ritme de cançons com "Hábito de ti", "Hablarán de ti y de mi" o "No te pude retener".

Més enllà de la seva exhibició, també va deixar temps per demostrar l'art de tots i cada un dels sis músics que l'acompanyaven. Tots ells individualment van tenir el seu moment de glòria amb diferents solos al llarg de la nit.

Com l'artista mateixa va dir, tan ella com el grup es van deixar la pell, el cor i les ganes per fer gaudir al públic.

La sorpresa va arribar a l'hora d'interpretar el que seria el penúltim tema de la nit. La cantant va sorprendre el públic presentant per primera vegada el que serà el seu nou single "Caída Libre", una cançó amb molt ritme.

Amb "Complicidad" es va acomiadar de Cap Roig, molt agraïda amb el públic i amb el festival per fer d'un dels seus somnis una realitat que ha superat les seves expectatives.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura