La Manduca de Sant Feliu de Guíxols amb el Dia Mundial de l'Alimentació

Avui és el dia Mundial de l'alimentació, i la cooperativa La Manduca de Sant Feliu de Guíxols ha volgut posar el seu granet de sorra amb una iniciativa que fomenta una alimentació saludable. 

La Manduca és una Societat Cooperativa de Consumidors de Productes ecològics que es preocupa pels hàbits alimentaris de la població i busca promoure la pràctica de la cuina saludable, el consum de productes de proximitat i ecològics.

La iniciativa que es presentava avui, té com a intenció promoure la cuina saludable d'entre la població de Sant Feliu que ha visitat les farmàcies durant el transcurs del dia. A continuació, coneixem més detalls sobre la idea de la Manduca.

Tot i això, sembla que la conscienciació sobre una dieta sana i saludable va en augment. Un cas és el de la Maria González, una veïna de Sant Feliu de Guíxols, que té clares les seves preferències:

Per altra banda, la Pilar Pueyo, una altra veïna de Sant Feliu, procura comprar un determinat tipus de productes i no consumir-ne en excés cap, per tal de mantenir l'equilibri de la seva dieta.

Pels interessats i interessades a conèixer més sobre la Societat Cooperativa de Consumidors de Productes Ecològics, podeu acostar-vos al local del Carrer Sant Adolf, 16 de Sant Feliu de Guíxols tots els dimecres a la tarda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura