Jamie Cullum, Kings of Convenience i Malandain Ballet eclipsen el públic del Porta Ferrada

Jamie Cullum, Kings of Convenience i Malandain Ballet han eclipsat el públic amb els seus espectacles d'aquest cap de setmana. Han actuat al festival de Porta Ferrada i han fet aixecar el cul de la cadira a més d'un dels assistents.

Quasi tres mil espectadors van poder gaudir del recital del músic anglès Jamie Cullum que va lluir-se dalt l'escenari del Guíxols Arena en el marc del Festival de la Porta Ferrada. Puntual, el pianista i cantant de jazz i pop de seguida es va posar el públic a la butxaca combinant ritmes lents amb moments de molta energia, pujant sobre el piano i fent embogir el públic que va saltar i ballar sense parar en els moments més àlgids.

Cullum va alternar els seus èxits dels primers àlbums i altres temes propis recents com "Age of a anxiety", "Taller", o "When I get famous" i fins i tot va interpretar versions clàssiques com el "Shape of you" d'Ed Sheeran i "Please don't stop the music" de la Rihanna. Aquest va ser l'únic concert que l'artista va fer a Catalunya, una actuació ajornada per la pandèmia i que per fi el públic va poder escoltar.

A l'espai Port qui va actuar va ser la companyia de dansa Malandain Ballet Biarritz que va tornar al festival de la Porta Ferrada, en aquesta ocasió amb un doble programa d'estrena dedicat a la figura d'Igor Stravinski, considerat un dels artistes més influents del segle XX. El coreògraf i director Thierry Malandain va presentar la seva interpretació de dos peces clàssiques "L'Ocell de foc" i "La Consagració de la Primavera"

El dissabte va ser el torn d' "Amazing Grace", cantants de Mississippi Mass Choir, que van portar el so del gòspel. I diumenge, la cantant Anaïs Vila va actuar i inaugurar el segon cicle Delicatessen dins del Festival. Qui també va pujar dalt l'escenari, en aquest cas al Guíxols Arena va ser el duo nòrdic Kings of convenience que van presentar davant d'unes 800 persones el seu últim treball "Peace or Love". El duo va interpretar també peces que ja són himnes i referents de l'indie folk més emocional com "Misread" o "Cayman Islands".

Queda pràcticament un mes encara carregat d'actuacions dins del festival i des de l'organització esperen superar els 42 mil espectadors de l'any passat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura