En marxa la Festa Major de s'Agaró

En marxa la Festa Major de s'Agaró. Durant quatre dies el municipi s'omple d'una vintena d'activitats per a totes les edats. Dijous al vespre es va donar el tret de sortida a la festivitat amb un taller de castellers, la sortida dels gegants, el pregó a càrrec del doctor Estivill i música fins a mitjanit.

El Parc de Sant Ramon de s'Agaró s'ha vestit de gala i és que aquests dies se celebra la Festa Major i aquest espai és el centre neuràlgic de les activitats. Aquest dijous a la tarda es va omplir de veïns i veïnes, però també visitants que estiuegen la Costa Brava per gaudir de les primeres activitats. Els Minyons de Santa Cristina van organitzar un taller de castellers i més tard la colla gegantera de Sant Feliu de Guíxols va animar a tothom per acompanyar-los a donar una volta pels carrers principals de s'Agaró amb els gegants.

El tret de sortida oficial de la Festa Major va ser amb la pronúncia del pregó. Cada any l'Associació d'Amics de S'Agaró Sant Pol busca un personatge destacat i conegut, enguany ha estat el torn del doctor i cantant Eduard Estivill

L'Associació ha organitzat una vintena d'activitats per a totes les edats. Destaquen l'esforç dels veïns i veïnes que han dedicat hores a organitzar-ho i de totes les entitats del municipi per la feina que fan al dia a dia.

Durant quatre dies s'Agaró s'omple de música, concerts, sardanes, tallers i animacions infantils, cercaviles i molts més com l'exposició de Fotografia històrica que es pot visitar al Local Social. A més, durant cada dia de la festa al Parc Sant Ramon hi ha serveis de bar, foodtucks i parades artesanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura