Neix Grop, la nova companyia teatral de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí

Data: 15/12/2022

El teatre continua creixent al Baix Empordà. Recentment acaba de neixer una nova companyia amb seu a Torroella de Montgrí que porta per nom Grop. Aquesta oferirà la seva primera actuació a al Teatre Auditori Espai Ter el pròxim dissabte 17 de desembre. 

Susanna Bosch, Antonella Posso i Daniel Casanovas són els tres integrants de Grop, una companyia de teatre argentina-empordanesa creada a Torroella de Montgrí aquest 2022. Grop, paraula genuïnament empordanesa, neix amb l'objectiu principal de reivindicar la creació teatral professional a l'Empordà. 

El pròxim 17 de desembre es presentarà el seu primer espectacle anomenat 'Sempreviva. Una ficció administrativa' a l'Auditori Teatre Espai Ter.
Es tracta d'una comèdia que parla sobre l'administració i burocràcia a través de La Sempreviva, una jove actriu que rep l'oportunitat de la seva vida: debutar en un gran teatre. Només un error administratiu la separa de fer-ho realitat. Enfront s'hi troba Angustias, una funcionària, un xic cremada, i obsessionada per una natura morta penjada a la seva oficina que va ser pintada per una enigmàtica i oblidada pintora del segle XVI.

Aquest és el punt de partida de la sàtira entorn de l'administració pública que té lloc en un Ajuntament, i que a més està basada en fets reals d'acord amb les experiències viscudes pels autors principals.

La companyia busca parlar directament al públic i qüestionar, sempre en clau d'humor, si els nostres desitjos són lliures o són els resultats de la nostra cultura i el poder, sigui en forma de pares o d'institucions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura