La garnatxa i la carinyena, punts centrals de la nova campanya de la DO Empordà

Baix Empordà

Data: 04/11/2021

INTERVÉ: Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la DO Empordà

El Consell Regulador de la DO Empordà i els seus cellers han engegat una nova estratègia per promocionar els seus vins arreu del territori català. La intenció és diferenciar-los dins un context en què el mercat és cada vegada més globalitzat i competitiu, i tenen l'objectiu d'arribar amb més força, sobretot a l'àrea de Barcelona. Per fer-ho, han apostat per una campanya que posa èmfasi en les varietats autòctones de l'Empordà: la garnatxa i la carinyena.

El lema de la campanya és "El caràcter d'un vent, l'esperit d'una gent", i és que des de la denominació volen posar el focus en la tramuntana com a tret diferenciador dels seus viticultors.

La verema de l'any passat va significar una molt mala temporada per la denominació. Enguany, però, els viticultors han recollit 8.284.658 quilos de raïm i han aconseguit igualar la mitjana dels últims anys. Amb aquestes dades i la nova estratègia, els cellers de la denominació esperen recuperar el volum de les vendes prepandèmia amb el focus posat a la campanya de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura