Proposta conjunta de teatre familiar per 10 municipis de l'Empordanet

Verges

Data: 27/12/2017

Il·lusió per una proposta teatral que no es fa en cap capital, ni ciutat ni poble gran. 10 municpis de menys de 2.000 habitants s'han unit per fer un a programació conjunta de teatre familiar del 14 de gener al 10 de juny sota el títol Il·lusiona't, l'Empordanet a escena

Verges, el poble més gran dels 10 que formen el projecte ha estat l'escenari de la presentació d'un projecte pioner que neix amb preus populars d'entre 3 i 5 euros, pensat per un públic familiar i amb ganes de continuïtat. Al costat del municipi de Lluís Llach hi ha Rupià, Parlavà, Jafre, Ultramort, Bellcaire, La Tallada, Colomers, Foixà i Garrigoles. 

El projecte ha estat ideat per Estat Particular i té la col·laboració dels 10 ajuntaments participants i de l'Institut Escola Francesc Cambó, l'Escola El Rajaret de Bellcaire i La Branca d'Albons.

Per fer la programació amb les diverses companyies i obres s'ha hagut de mirar bé els espais dels que disposen els municipis. Espais que no estan pensats exclusivament per fer teatre i que per tant s'han d'adequar. Hi ha des del Pavelló de Verges, passant per sales polivalents com la de l'Ajuntament de Foixà o el local social de Bellcaire. 

El projecte ha rebut el suport d'administracions supramunicipals com la Diputació de Girona, el Consell Comarcal i la pròpia Generalitat que valoren l'esforç mancomunatiu dels ajuntaments

Les entrades es poden comprar a taquilla una hora abans de començar la funció i reservar a empordanet.escena@gmail.com. Hi ha descomptes d'entre un 10 i un 25% per comprar entrades en packs de 4 o més i també per a famílies monoparentals i aturats. 

Des de l'organització s'ha habilitat també un servei d'autobús entre els diferents municipis sempre que es demani amb  antelació d'una setmana als ajuntaments. I és que un dels objectius és també que hi hagi rotació i que els espectadors no només vagin a l'obra que es fa al seu poble. 
L'obra que obrirà foc és Tripula, dels Farrés Brothers al pavelló de Verges el proper 14 de gener.   

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura