Ja ha iniciat la temporada de 'Concerts d'Aro' a Santa Cristina

Ja ha començat la tradicional 'Concerts d'Aro' a Santa Cristina d'Aro. Aquest cap de setmana, després de l'exposició col·lectiva feminista de quadres passió i professió, la tradicional 'Retrobem la Sarsuela' va iniciar els concerts de la temporada amb un conjunt d'interpretacions de Sarsuela per part de la família Esteve.

El Festival de piano, cambra i cant que compta amb un total de 13 actuacions o esdeveniments a Santa Cristina d'Aro ja ha començat. La temporada de Concerts d'Aro va començar el passat divendres 29  de Juliol a l'Espai Ridaura. L'exposició col·lectiva 'art en femení' descrita com passió i professió organitzada per les 10 pintores que hi formen part, va donar el tret de sortida a la programació d'esdeveniments, que tot i no ser un concert de piano aquesta exposició va ser considerada necessària per a visibilitar-la. 

'Retrobem la Sarsuela' va ser el primer concert tradicional de la temporada el dia dissabte 30 de juliol. La innovació d'aquest any ha estat la participació de 4 membres de la mateixa família de tres generacions diferents, un avi amb els seus dos fills i la seva neta, la qual fa poc que va començar a destacar a la música lírica. 

Per tal de presentar les actuacions d'una manera més dinàmica, aquest any s'han implementat projeccions a la pantalla de l'espai i d'aquesta manera poder anar veient tots els fragments que s'interpreten.

Finalment, tot i haver-hi petites pinzellades d'humor, l'escenari va convertir-se en un espai d'emoció i intensitat a causa de les veus que hi protagonitzaven, enlluernant així el públic, el qual va respondre amb una gran quantitat d'aplaudiments i ovacionsComentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura