Cala Vento: "La gent en té ganes, més a prop impossible"

INTERVENEN: Joan Delgado i Aleix Turon, Cala Vento

Al final del 2019 portaran acumulats una cinquantena de concerts, la majoria arreu de la geografia estatal, però també amb una gira per Mèxic inclosa. Són els Cala Vento i, malgrat no parar de voltar, aquest divendres toquen a casa: a la Festa major de Torroella de Montgrí. 

A Torroella hi arriben després de visitar amb freqüència el nord d'Espanya. Afirmen que ve molt de gust la comoditat de tocar davant cares conegudes, però que no per això interpretaran un concert diferent als que venen fent. 

L'espectacle d'aquest divendres es correspon al xou que Cala Vento ha preparat pels festivals d'estiu. Tenen ganes, però, de que arribi la tardor i amb ella les sales de concerts, amb números més llargs i destinats a un públic que els va a veure exclusivament. 

Aquest 2019 estan presentant 'Balanceo', el seu tercer disc en quatre anys d'existència. Es veuen molt centrats en el projecte i això permet una alta productivitat musical. El fet de ser només dos, afirmen, també hi ajuda.  

Cala Vento és una formació genuïnament empordanesa que ha editat tres àlbums íntegrament en castellà. S'hi van posar per provar després d'haver treballat amb altres idiomes cada un pel seu comte i, gairebé accidentalment, van veure que se'ls obrien moltes portes. 

L'idioma segurament els ha permès viure enguany alguns records imborrables, com el concert multitudinari al famós festival BBK de Bilbao o el 'tour' de nou concerts en dotze dies pel centre de Mèxic

De cara al futur volen viure el dia a dia però tenen diverses idees en ment, com seguir composant, sortir més a l'estranger per no cremar-se ni ells ni el públic o veure com evoluciona el propi segell discogràfic que han començat a tirar endavant. 

En qualsevol cas, el futur més immediat diu que aquest divendres a les dotze de la nit toca concert a Barraques.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura