David Pagès presenta 'Què t'ha ensenyat la vida (202 veus)' a Platja d'Aro

INTERVÉ: David Pagès, autor del llibre

Què li ha ensenyat la vida a la dibuixant Pilarín Bayes, a l'escultor Domènec Fita, als polítics Joan Maragall o Joaquim Nadal o a les cantants Maria del Mar Bonet o Núria Feliu. La resposta és dins del llibre 'Què t'ha ensenyat la vida (202 veus)' que l'escriptor David Pagès presentava aquest dimecres a Platja d'Aro. L'autor del llibre ha plantejat en els últims anys aquesta pregunta a 202 persones, una de les qüestions transcendentals que s’han fet els humans al llarg dels segles i que és la que dona títol al treball. 

Responen a la pregunta personalitats conegudes d'arreu dels Països Catalans que l'escriptor considera que la seva resposta pot ajudar a qui ho llegeixi a reflexionar sobre la vida i plantejar-se-la diferent. La persona de més edat que respon és l'escriptora empordanesa Teresa Juvé i n'hi ha d'altres que ja han traspassat com el doctor Moisés Broggi que va respondre la pregunta quan va cumplir els 100 anys.

Aquest és el 10è llibre de David Pagès que és filòleg, docent i dinamitzador cultural. La presentació d'aquest últim llibre a Platja d'Aro es va fer amb la Fundació Jordi Comas i Curbet Edicions. El pròleg l'ha escrit Josep M. Casasús i les il·lustracions són de Toni Cassany

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura