Nile Rodgers i la seva banda fan moure Cap Roig a ritme de música disco

Palafrugell

Data: 14/07/2019

Si arribes al Festival Cap Roig i demanes al públic que es posi dempeus i visqui el concert com si fos una gran festa, aquest és el resultat que obtens. Un auditori a cel obert amb prop de 2.000 espectadors ballant sense parar a ritme de la música de l'històric músic, productor musical, compositor, arranjador i guitarrista nord-americà, Nile Rogers.

Rodgers és una d'aquelles llegendes que actualment està vivint un moment molt dolç musicalment parlant pel tema que va produir al costat dels músics francesos Daft Punk: "Get lucky", que va fer vibrar els Jardins de Cap Roig. Tot i ser aquest el tema més reproduït aquests últims anys, fa més de 3 dècades que es dedica a la música i és conegut especialment per haver estat co-fundador del grup Chic al costat de Bernard Edwards, així com per produir discos per a Madonna, David Bowie o Diana Ross.

El moment més esperat i alhora més emotiu arribava al moment d'interpretar la cançó "Get Lucky". Abans de fer-ho va explicar al públic amb l'emoció a flor de pell la situació que estava vivint quan li va sorgir l'oportunitat de produir-la. Després de l'operació de càncer a la que es va haver de sotmetre l'any 2011, va ser quan va rebre la visita de Daft Punk perquè treballés amb ells en el seu exitós disc "Radom Access Memories".

Acompanyat d'una banda formada per vuit músics en què més enllà de l'artista van destacar especialment les dues vocalistes, el concert va oferir un recorregut per la carrera musical de Chic, començant amb cançons com "Chic Cheer" i "Dance, dance, dance", passant per "Like a Virgin" o "Modern Love" i amb "Good Times" com a tema que va donar final a la nit.

Aquesta va ser la segona sessió del Festival de Cap Roig d'enguany, que en aquest tram inicial i després de l'actuació de la primera jornada de Maluma, ja està mostrant el gran ventall d'estils que passaran per l'escenari fins al pròxim 21 d'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura