Unes 250 persones veuen la gala solidària de la FIMAG

Intervé: Ignasi Molina, director FIMAG

La FIMAG 2018 comença amb el públic més entregat que mai. L'Espai Ter ha acollit la primera gala de la Fira Internacional de Màgia i com cada any  ha omplert la platea amb uns 250 usuaris i usuàries de centres que treballen amb persones amb alguna discapacitat psíquica.

Aquesta gala solidària, conduida per David El Mag, és una tradició de la fira i es complementa amb una jornada dedicada a aquestes persones on també hi ha activitats  com una discoteca. A més la gala solidària d'enguany s'ha fet per primer cop a l'escanari més noble que té Torroella de Montgrí. L'Espai Ter.

Les noies i els nois que omplien la platea de l'Espai Ter han quedat entusiasmats amb l'espectacle de David El Mag. Format per trucs molt vistosos i participatius que han fet embadalir a més d'una persona. Amb aquesta gala es dóna el tret de sortida d'una FIMAG que tindrà el seus espectacles principals els dies 1,2 i 3 de juny.

Tot a punt per la FIMAG

Com a novetats d'enguany hi ha una zona anomenada El Pati on es combina el descans, la gastronomia i, com no la màgia. Per altra banda, enguany la FIMAG s'estrena amb l'organització de la primera fira de programadors i programadores, un espai professional a mode de punt de trobada, intercanvi i contractació on una dotzena d'artistes de la màgia presentaran fragments dels seus darres espectacles.

Com sempre serà l'Espai Ter que acollirà els espectacles principals amb mags de primera fila internacional com el belga Laurant Piron que obrirà la fira amb l'espectacle Battement de peur, la Gran Gala Internacional que comptarà amb els mags Piron, Murat, Charlie, Benítez i Miguelillo i el popular Mag Lari que presentarà l'espectacle Dolce Vita.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura