Hip Horns Brass Collective obre el 8e Jazz Festival l'Estartit

​Ja ha començat la vuitena edició del Jazz Festival l'Estartit. Vuit concerts en quatre dies on a l'escenari del Molinet hi pujaran artistes nacionals i internacionals com Alba Pujals Quintet i Richard Bona Trio. La voluntat del festival és trobar un punt de trobada a la Costa Brava on l'element central sigui el jazz.  

Hip Horns Brases Collective ha donat el tret de sortida al Jazz Festival l'Estartit. La banda és una formació musical que combina el hip-hop, jazz, gòspel, funk, i blues, oferint una combinació musical que no ha deixat indiferent a ningú.

La formació de Barcelona ha aconseguit captar l'atenció del públic. Drets a la plaça, asseguts a les voreres o des de les terrasses, grans i petits han ballat amb els ritmes del grup barceloní.

Aquest primer concert del festival ha estat gratuït i han tocat al terrat de la confraria mirant a l'escenari del Molinet, on s'hi celebren la resta de concerts. D'aquesta manera, l'organització ha volgut provocar un efecte crida per mostrar que el jazz ha tornat a l'Estartit, al mateix temps que ha pogut combinar la música amb el mar i els pescadors, dos trets característics de l'entorn.

Aquest primer dia de festival s'ha tancat amb el concert de Colina Miralta Sambeat Sanz. Per la resta del cap de setmana, s'espera una bona afluència de públic.

Avui a les vuit ha estat el torn d'Alba Pujals Quintet i, a partir de les 22h, actuarà Richard Bona Trio. Dissabte hi haurà els concerts de Ramon Cardo TM Collective i Avishai Cohen Banda, mentre que diumenge pujaran a l'escenari Èlia Bastida Trio, deixant pas a Kurt Elling i Charlie Hunter, els encarregats de tancar el festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura