Neus Mar i Nito Figueras presenten "Heroïnes" al F'estiu

Segon concert del festival F'estiu de Calonge i Sant Antoni a càrrec de Neus Mar i Nito Figueras. Els dos artistes han pujat a l'escenari del parc del Collet per presentar el seu nou treball, "Heroïnes", un homenatge a diverses cantants que han marcat la carrera de Neus Mar, tant a nivell nacional com internacional, com per exemple Ana Torroja, Ana Belén, Noa, Soledad Giménez, Judith Neddermann, Edith Piaf o Rozalén, entre d'altres.
 
Nito Figueras ha adaptat i transformat els diferents temes que han interpretat, per tal d'adaptar-los a la personalitat musical de la Neus Mar. Els arranjaments es mouen entre el pop, el jazz i el latin, entre d'altres, una transformació que els fa temes únics sense que perdin la seva essència. El públic del Collet doncs, ha pogut gaudir d'un repertori fet a mida que ha omplert de música tot l'espai.
 
A partir del 12 d'agost el F'estiu es trasllada al Castell de Calonge, on tindran lloc la resta de concerts. La propera cita serà amb la Cobla de Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, un concert en què també tindrà lloc l'acte de nomenament d'Antoni Ros Marbà com a fill adoptiu de Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura