El ganxó Xavier Calvet serà el teloner de Jack Johnson al Festival de la Porta FerradaEl ganxó Xavier Calvet serà el teloner de Jack Johnson en el 56è Festival Internacional de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El concert serà el 13 de juliol a l'Espai Port on es preveu que Calvet i tot els seus músics toquin les 12 cançons que formen part del disc "Firebird" que va treure fa tot just uns mesos. Calvet que ha presentat múltiples propostes per ser present a diferents festivals de Catalunya es mostra molt satisfet de l'acceptació que està tenint el seu primer treball en solitari dins el circuit de festivals musicals diversos.

Tot i que està entusiasmat amb tots els projectes que se li presenten al llarg dels propers mesos tocar a l'escenari de l'Espai Port de la ciutat que l'ha adoptat, en el marc del festival més antic de Catalunya i al costat d'un dels seus ídols de la música fa que el concert del 13 de juliol sigui més especial.

Després de tocar moltes portes, Xavier Calvet també serà present al Primavera Sound, un concert gratuït que es celebrarà el 3 de juny. Però abans de la primeravera-estiu, Xavier Calvet i la seva banda presentaran el disc en diferents escenaris. El primer serà el de l'Auditori el 16 de febrer, l'endemà, el dia 17, seran al Jazz Cava de Vic i ja el 2 i 3 de març, un dels espais que l'ha vist créixer com a músic, l'Atzavara, a Sant Feliu, acollirà la presentació de "Firebird".
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura