Iggy Pop revoluciona el públic a l'escenari de Porta Ferrada

El padrí del Punk, Iggy Pop ha arribat l'escenari de porta ferrada aquest divendres i ha ofert una actuació d'allò més intensa, tot i que no inesperada a causa de tots els anys que l'artista porta oferint els seus peculiars concerts on pràcticament cap d'ells pot acabar sense trencar alguna cosa. 
 
Iggy Pop, el padrí del Punk ha actuat aquest divendres 29 de juliol al Festival de Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols. Ni l'edat de 75 anys que té l'artista han impedit que el cantant oferís un concert fidel a la fama de fera indòmita que l'acompanya. En el seu retorn als escenaris catalans des de fa gairebé una dècada, el músic no va suar la samarreta perquè no en duia, però es va guanyar a pols el títol de cap de cartell del festival de la Porta Ferrada.

Dominador a l’escenari, amb roba i sense, va lluir amb orgull les marques que el rock deixa a la pell, però tot i això, la seva actuació no va deixar ningú indiferent i els fans van poder veure i va quedar demostrat que l'artista està en plena forma. Gràcies a això, el Guíxols Arena va quedar omplert d'un públic entregat a un ritme viu de la música i que van poder gaudir en primera persona com és viure l'experiència d'estar presents en un dels concerts més esperats de la Porta Ferrada.

James Osterberg Jr. va sortir a l’escenari ganxó lluint una americana negra sobre el tors nu, la qual li va durar el mateix que el públic va aguantar assegut a les cadires. A Sant Feliu l'artista es va rebolcar pel terra i va trencar dos micròfons, a més de bordar i escopir mentre interpretava temes com 'Lust for Life' o 'The passenger'.

També va cantar temes del seu darrer disc 'Free' amb títols com 'Loves missing' o 'James Bond', alternades amb temes històrics com 'Mass Production' i 'Sister Midnight', de la seva aliança amb David Bowie. 

Finalment, l'artista va desaparèixer de l'escenari colpejant-se el pit com un goril·la i llançant el peu de micro. En definitiva, va ser una nit molt esperada, molt emocionant però sobretot molt intensa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura