El Singlot eleva la comèdia ben amunt

Intervenen: Lloll Bertran, Singlot d'Honor 2018; Andreu Buenafuente, Director del Singlot

El Singlot torna a elevar la comèdia ben amunt i converteix Sant Feliu de Guíxols en l'epicentre del riure. El mural que Marina Capdevila  ha pintat a la paret del pavelló ha donat la benvinguda a programadors, directors, artistes i públic.

La pluja que ha caigut just abans de començar l'acte no ha impedit que Lloll Bertran brillés amb llum pròpia reflexada per un ventall groc llampant. L'artista igualadina ha rebut el Singlot d'honor agafant el relleu a Leo Bassi i Pepe Vihuela. El guardó honorífic es queda a casa i el rep una dona  amb múltiples personatges i una consolidadíssima carrera d'actriu de teatre, tele i ràdio i 'showoman'.  Una dona que encara té corda per estona.

Noms coneguts, artistes novells, propostes arriscades i espai professional

La quarta edició del Singlot s'avança uns dies per motius d'agenda i s'estrena abans que el Porta Ferrada del qual en forma part. Arriba amb una programació variada i que barreja artistes polèmics com Mongolia, propostes novelles com Mrs Brownie, directors consagrats com Sergi Balbel amb les Roses de la Vida, actors mediàtics com David Verdaguer i Dos Machos Verdes Fritos amb Oscar Machancoses i el propi Buenafuente amb Berto Romero primer; els dos amb Sílvia Abril i Raúl Cimas després.

Defensors de les arts gràfiques i l'iconografia el Singlot d'enguany ha confiat el cartell a l'artista Marina Capdevila que també ha pintat un espectacular mural a la paret del Pavelló Municipal. El Singlot, doncs, deixa petjada física a a la ciutat.

Amb més de 5.0000 espectadors en 4 anys de Festival, el Singlot es consolida com una cita ineludible en l'escena artística catalana i cada any rep moltes cares conegudes de la dramatúrgia i la faràndula del país

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura