Eros Ramazzotti se suma al cartell del Festival Cap Roig 2019

Eros Ramazzotti se suma al cartell del Festival Cap Roig 2019
Palafrugell

Data: 25/03/2019

El Festival de Cap Roig incorpora al cartell 2019 l'artista italià Eros Ramazzotti. El concert serà el 13 d'agost a l'auditori dels jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell. L'artista italià que ha venut 65 milions de discos torna als escenaris amb la gira mundial VITA CE N’È que l'està portant a visitar els escenaris més importants dels 5 continents.  

Després del llançament del nou àlbum VITA CE N'È el passat mes de novembre, Eros Ramazzotti torna amb un gran concert, amb l'esperança d'una bona vida com a tema central, per celebrar els 35 anys de la seva carrera. Un ampli repertori, des dels grans èxits de la història de Ramazzotti “La Cosa Más bella”, “Fuego en el Fuego”, “Nada sin ti” ..., fins a les cançons de la producció discogràfica més recent en què ha col·laborat amb Luis Fonsi en el tema de “Por las Calles Las Canciones”, i amb Alessia Cara, en “Vale Por Siempre”. A Eros Ramazzotti l'acompanyen a l'escenari vuit músics  i dues coristes per a una producció internacional.

Demà entrades a la venda
Les entrades per a aquest nou concert es posaran a la venda a partir de demà dia 26 de març a les 10.00 hores a la web oficial del festival www.caproigfestival.com.

Més de 21.000 entrades venudes
El Festival confirma la venda ja de més de 21.000 entrades i el soldout d'Aitana (18 agost). Queden quatre mesos per a la inauguració del Festival de Cap Roig i poques localitats per veure Sting (19 jul), Diana Krall (20 juliol), Sílvia Pérez Cruz (21 jul), Luis Fonsi (31 jul) , Jaime Cullum (2 agost), David Bisbal (agost 14) i Morat (16 agost).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura