Joina tanca la primera edició del Cicle Aborígens

INTERVÉ: Edu Bonet, Coordinador del Cicle Aborígens

El buit del present, la nostàlgia del passat i la por al futur. Amb aquests conceptes Joina ha presentat el seu últim àlbum, Òrbita 9.18, sobre l'escenari del Pati d'Armes del Castell de Calonge.

Acompanyada de Kevin Díaz al teclat i sintetitzadors, Abril Sauri a la bateria i PAD i amb Sebastià Gris a la guitarra elèctrica, Joina ha mostrat aquest últim treball realitzat durant el confinament, que parla sobre la necessitat de trobar un refugi, de tornar a casa. L'artista empordanesa ha estat l'encarregada de posar punt i final a la primera edició del Cicle Aborígens, que ha ha fet un bon balanç del nombre d'assistents i de la varietat del públic que han tingut, amb gent del mateix municipi però també de fora.

El cicle ha comptat amb quatre propostes de gèneres ben diferents, des de l'electrònica pop dels B1n0, passant per la música d'autor de Jordi Serradell o els ritmes llatins de Kumbara.

La bona valoració d'aquesta primera edició encarrila la possibilitat que de cara a l'any vinent es repeteixi aquesta proposta amb noves idees per millorar la d'enguany, com per exemple la voluntat de buscar nous espais que s'adeqüin a cada proposta musical.

L'Aborígens continuarà treballant amb l'objectiu de consolidar-se com un referent de propostes alternatives que mereixen ser escoltades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura