Manel porta el seu darrer treball al Festival Portaferrada de Sant Feliu de Guíxols

Manel ha portat el seu darrer treball al Festival Portaferrada de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de Per la bona gent, un disc més pròxim a les músiques urbanes i carregat de samplers amb grans nom com María del Mar Bonet, Gato Pérez o Maria Cinta.

L’any 2008 Manel debutava al panorama musical català amb Els millors professors europeus, el seu primer disc on cançons com Al Mar! o Ai, Dolors! van ajudar a catapultar a la fama a Guillem Gisbert, Roger Padilla, Arnau Vallvé i Martí Maymó.

Dotze anys després, el grup ha canviat, com també ho ha fet la seva música, cada vegada més electrònica i juganera, deixant enrere aquella sonoritat pròpia del famós ukelele. Així ho va demostrar el grup el passat divendres al Guíxols Arena del Festival Portaferrada on van presentar el seu darrer treball Per la bona bent.

Entre les cançons més aclamades la ja popular Boy Band, però també Per la Bona Gent – que compta amb la veu de la cèlebre cantant Maria del Mar Bonet . D’altres com Les Formigues o Els Entusiasmats van complementar un repertori que també es va nodrir diferents cançons de treballs anteriors.

I és que una de les particularitats del nou disc és que compta amb diferents veus de grans artistes com Lluís Llach o Els Pets. Antigues cançons de la cultura catalana que adquireixen una nova dimensió gràcies al quartet barceloní que després de tres anys de silenci no va deixar a ningú indiferent.  
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura