Palamós celebra la Festa Major recuperant activitats com la Remullada

Palamós

Data: 25/06/2022

La Festa Major de Palamós és l'inici d'estiu a la localitat. Durant quatre dies, al municipi només s'hi va respirar festa amb la fira i els diferents concerts a la platja. Recuperar la normalitat va servir per tornar a gaudir d'activitats populars com la Remullada, que va reunir veïns i veïnes disposats a mullar-se uns als altres

Sant Joan és festiu a Catalunya, però a Palamós significa festa doble. El municipi va celebrar la seva Festa Major durant quatre dies plens d'activitats durant matí, tarda i nit que van aconseguir recuperar l'esperit de la festa local. A la fira i als concerts de barraques a càrrec de l'Orquestra Di-Versiones i diferents sessions de Dj's, entitats populars també van participar en la programació d'enguany amb activitats per a tots els públics.

Una d'elles va ser la Remullada. Organitzada per la colla Show Boys, grans i petits van poder participar en una gran guerra d'aigua pel nucli antic on des del carrer i també des del balcó, l'aigua era la protagonista. Una activitat que va néixer fa set anys i s'ha pogut tornar a celebrar.


Pistoles d'aigua, galledes, globus i mànegues. Aquest era l'arsenal que es podia veure al parc del Convent dels Agustins el dissabte al matí. Un recorregut fins a arribar a la plaça de la catifa on, acompanyats per la música de festa, els palamosins no van parar de mullar-se uns amb els altres.

Aquests 4 dies van fer evidents les ganes de la població de tornar a viure una Festa Major amb plena normalitat. El pont de Sant Joan ha estat un al·licient més per omplir els carrers en una festa on les associacions hi volen ser presents.

Com cada any, el castell de focs va ser l'encarregat de posar el punt final a uns dies plens de música i festa a Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura