El Circ Raluy arriba a Palafrugell amb la nova gira 'Kirko'

El Circ Raluy ja ha arribat a Palafrugell amb la seva nova gira Kiriko, la qual vol transmetre la història del circ humana a partir de la força, la creativitat i la habilitat. Aquest espectacle es podrà gaudir al municipi des del 5 d'agost fins el 4 de setembre. 

Malabars, acrobàcies, elastictat i comèdia són algunes de les tècniques que es poden veure actualment al circ Raluy amb la nova gira Kirko, la més antiga de las paraules que defineix una art escènica

Aquest espectacle parla i intenta transmetre els orígens del circ, però no com es coneix habitualment  amb els mites com per exemple l'home forçut, sino els origens del circ humans, d'alló que té orígen en les persones com pot ser la força, la creativitat i l'habilitat.

L'objectiu que es busca amb aquest espectacle és donar a conéixer i transmetre la il·lusió del circ tot i que el públic no formi part d'aquest món directament i que entenguin quin és tot l'esforç que s'aplica per fer de l'espectacle el més impressionant i treballat possible. 

Dintre d'aquest espectacle es pot trovar tant l'essència del circ tradicional com els objectius futurs que es tenen en compte aconseguir i adaptar-se a les noves companyies actuals, acompanyar a les noves generacions però sempre tenint en compte els inicis. 

El circ Raluy fa servir l'eslògan 'El Circ Raluy es un espectacle per adults que cap nen s'hauria de perdre', ja que va dirigit a un públic familiar, no només els nens poden gaudir i passar-s'ho bé sinó que qualsevol podrà emportar-se una gran experiència cap a casa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura