Calonge obre la vuitena llibreria anomenada Mengem Cultura

Calonge, que ha esdevingut terra de llibres, obre la vuitena llibreria de la vila anomenada Mengem Cultura, la qual també ofereix servei de càtering. Aquesta nova obertura forma part de l'aposta ferma i decidida per posicionar la localitat com a centre cultural de les comarques de Girona i com a una vila generadora de creativitat, coneixement i transformació.

Des de fa dos anys, Calonge ha esdevingut terra de llibres, quan va ser anomenada com a la primera Booktown de Catalunya.
Ara, a aquest projecte transversal i col·lectiu que respon a la voluntat de revitalitzar l'activitat socioeconòmica i cultural del poble a través de la literatura i el món del llibre repartits en 7 llibreries, se li suma una més: la Llibreria&Càtering, Mengem Cultura.

Es tracta d'un projecte que neix a partir de la vinculació amb el món de la gastronomia, ja que els propietaris de Mengem Cultura, fa anys que treballen dins l'àmbit de l'hostaleria a través d'un càtering i plats precuinats. Així, en veure que a Calonge hi faltava una llibreria gastronòmica, van decidir fer el pas endavant, i obrir un establiment a on pots trobar tota mena de receptes de cuina, mentre fas un tast.


Aquí pots trobar diferents llibres amb receptes dels xefs més importants de l'actualitat, curiositats sobre la cuina internacional o recomanacions sobre el menjar i estil de vida saludable. Els més llaminers, també poden perdre's entre llibres de dolços, i els més professionals, poden adquirir informació sobre la cuina especialitzada. Inclús els menuts que els hi agradi experimentar amb el menjar, poden venir a l'apartat Disney de la llibreria, i trobar receptes més que divertides.

De totes maneres, la cosa no acaba aquí, ja que la nova llibreria, també ha pensat en els més apassionats de la cuina, i els cursos que els poden oferir.

Ara, pocs dies abans de l'estimada i coneguda festivitat de Sant Jordi, el 23 d'abril, la llibreria Mengem Cultura es prepara per acabar d'ultimar els detalls finals de les activitats prèvies abans de la data del drac, el llibre, la rosa i la princesa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura