L'exposició Thyssen tanca amb 20.000 visitants

INTERVÉ: Pilar Giró, directora de l'exposició Thyssen

Amb el tancament de l'exposició de la col·lecció Carmen Thyssen es clou la temporada d'estiu al monestir de Sant Feliu de Guíxols. Prop de 20.000 persones han visitat la mostra durant els més de quatre mesos que ha estat oberta. 

"Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff" ha seguit amb una aposta clara de consolidar el públic que veu l'exposició de la mà de les diverses fórmules de visita que presenta la mostra. A l'exposició d'enguany s'hi han pogut veure 43 artistes diferents, 18 dels quals eren catalans. De les 50 obres que la conformaven, 26 s'exposaven per primera vegada des que formen part de la col·lecció Thyssen. La mostra s'ha basat en la pintura de paisatge fent un viatge sensorial que proposa un diàleg de l'ésser humà amb el seu entorn, una temàtica que ha tingut una bona acollida entre el públic visitant.

A banda d'obrir l'exposició a les famílies, la mostra temporal treballa en cada edició per fer arribar l'art de manera més extensa a les escoles. El fet que enguany l'exposició obrís a principis de juny ha permès allargar les visites dels docents, un aspecte que també s'ha consolidat amb la col·laboració que s'ha signat amb la Universitat de Girona que s'ha vist palès amb la formació de professorat a principis de setembre.

Les mostres temporals que aquest 2018 han arribat a la setena edició són l'avantsala del futur Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que costarà uns 7 milions d'euros i podria estar enllestit el segon semestre del 2020. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura