La 4a edició del cicle de teatre familiar 'Empordanet a Escena' presenta set espectacles

Verges

Data: 02/09/2021

INTERVENEN: Pep Vila, director del cicle // Ignasi Sabater, alcalde de Verges // Agnès Gasull, consellera comarcal de cultura // Susana Lloret, Cascai Teatre

El cicle de teatre familiar Empordanet a Escena torna aquest setembre amb força i amb ganes de seguir repartint il·lusió i apostant per l'educació dels infants dels municipis que conformen la comunitat educativa de l'Institut Escola Francesc Cambó de Verges.

Rupià donarà el tret de sortida a l'esdeveniment el pròxim dia dotze de setembre, i serà a Colomers on arribarà a la seva fi, el dia 21 de novembre. Entre aquestes dues dates, Empordanet a Escena farà parada per Bellcaire, Albons, Foixà, La Tallada i Verges, oferint set espectacles que tindran lloc els diumenges a les cinc de la tarda.

Clown, teatre, titelles, circ... Tota mena de disciplines artístiques faran passar una bona estona a petits i grans. Amb un programa que enguany està configurat, en gran part, pels espectacles que, a causa de la situació sanitària, es van haver de suspendre en la darrera edició. En aquest quart any d'Empordanet a Escena es podrà gaudir companyies com Los Barlou, Teatre al detall, Zum-zum Teatre, Cris-is, Nymio, Circ Vermut i, per primera vegada, d'una companyia de fora de Catalunya com és l'Home Dibuixat.

El preu de cada actuació és de 6 euros, tot i que l'organització ofereix diferents descomptes i ofertes, com un 50% de descompte si s'adquireix un abonament per a tots els espectacles. Les entrades pels espectacles ja es poden adquirir a través del web  www.empordanetescena.cat.

Una novetat destacada d'aquesta quarta edició, és la suma de Cascai Teatre a l'equip. Incorporació que ajudarà a enriquir el projecte amb la seva experiència als escenaris d'arreu.

Empordanet a escena va néixer fa quatre anys amb l'objectiu de generar moviment cultural als pobles petits, sumant esforços entre municipis per crear una programació conjunta que els situï dins el panorama teatral català i que arribin a molta més gent.
 

NOTÍCIES RELACIONADES

Verges obre l'Empordanet Escena (13/01/2020)

La primera funció de L'Empordanet a Escena exhaureix totes les entrades (13/01/2019)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura