El grup Classicjazz quartet obre el Festival de Guitarra de Girona a Palamós

Classicjazz quartet inaugura el Festival de Guitarra de Girona a Palamós, on l'objectiu principal és portar als escenaris sobretot a nous artistes instrumentals molt dedicats i d'aquesta manera donar-los a conèixer. 

Arranca el primer concert del Festival de Guitarra de Girona a Palamós de la mà del grup classicjazz quartet, format per músics professionals residents de Barcelona. Juan Ramón Arceo, el guitarrista i fundador del grup, és originari de Mèxic i ha oferit nombrosos concerts com a solista i amb diverses agrupacions de música a moltes ciutats. D'altra banda, trobem a Carlos Picón al piano, Cales Rambla al contrabaix i Quim Fernández a la bateria. 

Un dels objectius de dur a  terme els concerts al Teatre La Gorga és el fet que aquells artistes que no siguin tan coneguts, però que hagin treballat molt dur i amb molta dedicació tinguin la possibilitat de poder apropar-se a actuar als escenaris i oferir unes actuacions que encara que siguin de petit format puguin fer gaudir i apropar el públic. 

A més, també es consideren molt atractives aquelles propostes dels artistes joves i no tan joves que s'han incorporat fa poc a la indústria musical, però que volen trobar el seu petit espai i fer-ho cada vegada més gran, ja que  la programació musical d'aquest concert no és tan comercial i apropa aquelles persones que tenen més passió per la part instrumental, que sol ser la més difícil d'assolir l'èxit. 

Finalment, la programació d'aquests concerts es duu a terme durant tot l'any a partir de les propostes rebudes, però també aquelles que s'envien amb l'objectiu de prioritzar els artistes de més proximitat, i d'aquesta manera oferir els millors concerts d'estiu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura