La Fira Indilletres omplirà la Bisbal de llibres i cultura l'1 i 2 de juny

INTERVÉ: Xavier Cortadellas i Marià Sais, organitzadors de la Fira Indilletres

La plaça del castell de la Bisbal d'Empordà s'omplirà de lletres i cultura durant el primer cap de setmana de juny. La Fira Indilletres torna en la seva segona edició com una fira d'editorials independents on no hi falten llibres però que vol ser una fira cultural amb debats, tertúlies, concerts i presentacions.

Més d'una vintena d'editorials ompliran aquesta plaça i es faran actes també dins les instal·lacions del castell bisbalenc.

Musicalment s'ha programat un homenatge als 50 anys del disc 'Dioptria' de Pau Riba amb la interpretació dels músics bisbalencs. Clourà l'Indilletres un concert de Roger Mas.

També hi haurà debats, un vinvulat amb l'actualitat política del país i que amb el nom 'Després del judici' reunirà persones que han passat per judicis, per la presó i periodistes especialitzats. Hi haurà un altre debat, en aquest cas per parlar sobre la crítica literària.

S'aprofitarà la fira per entregar els premis Indilletres a un autor estranger, Llucieta Canyà a la crítica i Emprodà a una iniciativa local. El premi Indilletres s'entrega a l'autor Gerbrand Bakker pel llibre 'Les pereres fan la flor blanca' de l'editorial Raig verd i l'Empordà a un periodista de Mataró Blai

Indilletres buscarà consolidar-se a la Bisbal d'Empordà en aquesta segona edició com una fira de referència per les editorials catalanes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura