Yes the Music emplena el Teatre Mundial amb el concert Entre dues llums

El concert "Entre dues llums" va presentar una bonica escenificació a la Sala del Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà, on es va crear un entorn de calidesa que va donar la benvinguda a Nadal a la capital de la comarca.

El conjunt coral Yes the Music va emplenar les butaques del Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà el darrer cap de setmana amb motiu del seu tradicional Concert de Nadal. Enguany, titulat Entre Dues Llums, va presentar un repertori molt variat i dinàmic, acompanyat d'un espectacle d'espelmes, llums, estrelles i fanalets que van vestir l'escenari.

Tot plegat, entre el cant coral, l'escenificació i l'entrega del públic, la Sala del Teatre Mundial va crear un entorn de calidesa que dona la benvinguda a Nadal a la capital de la comarca.

D'entre el repertori, s'hi van poder escoltar cançons d'allò més tradicionals, en combinació amb creacions més pròpies del conjunt coral.
Tota una cita que recorda el gran teixit musical i coral que acull la comarca del Baix Empordà i els fidels seguidors que acumulen els protagonistes de Yes The Music.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura