Els peixos més desconeguts, a taula de la mà de grup Brugarol i els pescadors de Palamós

Palamós

Data: 29/05/2019

INTERVENEN: Victoria Engelhorn, Brugarol Grup / Miquel Ferrés, pescador Masterpeix / Lluís Puig, alcalde de Palamós

Els pescadors de Palamós volen deixar clar que el mar no ofereix només lluços, calamars, gambes i tota la resta de productes estrella de la llotja. Per això uns quants d'ells es van formar com a Masterpeix, per tal de saber vendre i explicar bé tota aquella pesca considerada de poc valor com a causa del desconeixement del comprador. Ara les seves lliçons i receptes típiques amb aquest tipus de peix que cuinen durant les jornades laborals a dins les embarcacions arriben a taula de la mà del grup Brugarol

El primer divendres de cada mes a partir del 7 de juny l'Hostal La Fosca oferirà un menú elaborat a base d'aquesta pesca d'aprofitament. Assessorats pels pescadors Masterpeix s'han basat en la cuina tradicional que es fa a les barques pesqueres. A més, els clients comptaran amb les explicacions in situ d'alguns d'aquests pescadors mentre sopen.  Totes les parts implicades volen que es doni sortida a les espècies més desconegudes, però no per això menys saboroses.

Per posar un exemple de les menges que se serviran, els cuiners de l'Hostal La Fosca han preparat un primer menú que comença amb una amanida amb escabetx, i segueix amb un romesco d'espet i unes cananes farcides. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura