El Trampolí presenta l'obra 'Cadenes' a Torroella

L'associació El Trampolí, de La Bisbal d'Empordà, ja ha estrenat l'obra teatral 'Cadenes'. Ho han fet a Torroella de Montgrí i els diners recaptats en aquesta jornada aniran destinats a cobrir les despeses que els va generar a la botiga la pedregada del passat 31 d'agost. 

Amb una bona posada en escena va començar la representació que ha estat preparant l'associació el Trampolí aquests darrers mesos. Es tracta d'una obra teatral que porta per nom 'Cadenes', i que parla de la manca de llibertat.

Es tracta d'una obra molt expressiva i amb molt missatge de fons. Aquesta està estructurada i adaptada de tal manera que tots els usuaris i usaries del trampolí n'hagin pogut formar part. Ha consistit en una continuïtat d'escenes encadenades per un mateix fil conductor: les cadenes que els priven de la llibertat.

L'obra es va representar aquest diumenge a Torroella de Montgrí i era de caràcter benèfic. Tots els diners recaptats seran destinats a cobrir les pèrdues que ha generat el tancament de la botiga. La pedregada del 31 d'agost la va deixar totalment malmesa i, per tant, fa un mes que no poden obrir les portes, amb la pèrdua de beneficis que això comporta i amb l'afegit d'haver de reparar la teulada i tot el que va estar malmès.

La ciutadania s'ha volcat de ple en la causa, donant suport a activitats organitzades per recaptar fons com aquesta representació de 'Cadenes'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura