El Brava Arts Weekend explora els nous formats artístics

La Fàbrica Brava ha celebrat la primera edició del Brava Arts Weekend. El festival vol potenciar les creacions artístiques de nous formats dels artistes que són o han passat per l'equipament cultural. Dos dies en què s'han viscut actuacions molt diverses i que han permès al públic passejar-se per l'espai i gaudir de les mostres a l'aire lliure i també de les exposicions a l'interior.

Una columna de fum vermell ha inaugurat la primera edició del Brava Arts Weekend. Dissabte i diumenge, la fàbrica de creació Brava! ha reunit una vintena d'artistes de diferents disciplines per mostrar les seves obres de nous formats. Totes les propostes són espectacles inèdits que s'han presentat aquest cap de setmana al festival.

La Brava! va néixer ara fa un any com un espai de treball per a artistes interessats en nous formats. El festival ha complementat la música amb espectacles, exposicions i dansa contemporània, ajudant a potenciar l'oferta cultural bisbalenca.

Això fa que per l'espai hi passin artistes de totes les facetes i un públic molt divers.

Els espectadors han pogut passejar per cada racó de l'equipament cultural. Alguns d'ells han buscat una artista concret, mentre que d'altres les han anat descobrint per tot l'espai.

El festival ha portat públic local, però també vingut de Barcelona i València. Tots coincideixen en la importància de descentralitzar la cultura i potenciar-la arreu del país.

Alguns dels artistes del primer Brava Art Weekend han estat Mutek, Xavi Lloses o les bisbalenques El Griu, que han portat l'espectacle de dansa "Amb 7et".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura