Cap Roig descobreix quin món s'amaga dins 'El Pot Petit'

Palafrugell

Data: 20/08/2021

La Jana, en Pau i la Melmelada Band, acompanyats de tot un seguit d'amics com el Cuc Poruc, el drac Rac o el Lleó Vergonyós, aquest dijous van descobrir al públic de Cap Roig què hi ha dins el Pot Petit. Un univers ple d'animalons molt curiosos on els únics límits són els de la imaginació.

La banda sonora que sona diàriament a la majoria de llars catalanes on hi ha infants, va fer ballar i cantar Cap Roig sense parar. Sens dubte als més petits i petites, que fins i tot anaven disfressats de personatges de l'espectacle o amb samarretes del grup com autèntics fans, però també els pares i mares que els acompanyaven, que ja es coneixen de pe a pa el repertori musical del grup.

Els pirates, sóc un mico, el rock de la formiga... Totes aquestes cançons i una desena més de les que formen la seva trajectòria van fer viure al Festival de Calella un vespre-nit màgic i d'allò més divertit.

L'espectacle havia de tenir lloc uns dies abans, però es va haver d'ajornar a conseqüència d'un positiu de Covid. El canvi de data va provocar que no s'omplissin totes les localitats, tot i haver penjat el cartell de Sold Out ràpidament fa mesos. De tota manera, Cap Roig va sonar com si estigués ple al 100%. De fet, el mateix grup ha publicat a les xarxes socials un missatge d'agraïment al públic on diuen, literalment, que "el concert d'ahir va ser molt fort", que "estan en un núvol", i que "aquesta ha estat una d'aquelles actuacions que recordaran sempre".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura