Sant Feliu de Guíxols assegura que rebrà els Reis d'Orient

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu Guíxols

“Els reis arribaran a Sant Feliu Segur. Tots les nens, nenes i famílies que ens veuen han de saber que els reis arribaran a Sant Feliu”. Amb aquestes declaracions així de contundents l’alcalde  de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, promet que SSMM els Reis Mags d’Orient arribaran a la ciutat la tarda del 5 de gener del 2021 per poder donar pas a la nit més màgica de l’any.

Melcior, Gaspar i Baltasar ja han avançat que ni la crisi de la pandèmia aturarà la seva visita després de segles de tradició i han acordat amb el batlle ganxó, això sí, que per motius sanitaris i de seguretat s’haurà de buscar una nova manera de fer-ho. En un municipi relativament gran com és Sant Feliu l’edició 2021 de la cavalcada de reis passa necessàriament doncs per no fer rua, ja que comportaria aglomeracions incontrolades de gent.

Com molts dels actes socials i culturals que estem vivint s’haurà de preparar un recinte amb aforament controlat i entrada esglaonada, possiblement amb reserva prèvia, per poder saludar ses Majestats. Cal acabar de perfilar-ne els detalls, però asseguren que miraran de fer-ho amb el màxim de màgia i espectacle possibles.

Sant Feliu de Guíxols no deixa de ser un exemple més de la posició adoptada a la pràctica totalitat dels municipis. Sigui com sigui, ningú no desitja que els Reis no arribin al seu poble.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura