El projecte "Museus al Carrer" emplena d’ambient el Port Vell de Palamós

La festa "Els Museus surten al carrer" va emplenar l'esplanada situada davant del Museu de la Pesca al bell mig del port de Palamós. Una festa que ve organitzada de la mà de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. Una xarxa que acull vint-i-sis museus i que organitza aquest tipus d'iniciatives amb la intenció de posar en palesa la tasca educativa dels museus.  

Al llarg del matí i migdia, l'espai  del Port Vell de Palamós va esdevenir una gran mostra de diferents tallers oferts pels museus gironins i acompanyats d'una petita exposició que demostrava el ric patrimoni museístic que té el nostre territori. Més enllà del que es pot veure dia a dia en el museu.

Els tallers van estar relacionats amb els objectes que es podien veure a l'exposició i en la línia del discurs patrimonial i pedagògic que volien demostrar els museus participants. Tot plegat, va ser un matí ple de jocs, tallers, activitats per descobrir i aprendre, demostracions i animacions per a tota la família: des dels més adults fins als més petits.

Com a novetat d'enguany, els visitants van gaudir del taller "Troba l'intrús!", que, a través del busca de caixes i objectes, permetia desenvolupar encara més aquesta activitat de descobriment del patrimoni dels museus. A banda, també, d'oferir les portes obertes del Museu de la Pesca.

Tot plegat, va resultar un èxit més pel projecte a la població de Palamós que va reunir tot tipus de públic i que, alhora, ajuda a la promoció de tota la xarxa de museus de la Província de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura