Rosario posa de peu el Porta Ferrada

Amb un concert al nivell de la seva llarga trajectòria, Rosario Flores va trepitjar l’escenari del Porta Ferrada amb més força que mai. Amb el seu disc Te lo digo todo y no digo na, la cantant de Madrid va  tornar quatre anys després a Sant Feliu de Guíxols per portar la rumba a una altra dimensió i contagiar d’alegria tots els assistents.

I és que tot i els seus trenta anys de carrera, Rosario segueix pujant als escenaris amb la mateixa energia que el primer dia, portant un espectacle amb un alt nivell de música i escenografia.  El seu nou àlbum presenta el que ella anomena el gipsy funky: una barreja de rumba, falmenc,  reggae amb  diferents balades i pop que doten els seus temes d’una personalitat única dins la música espanyola.

En el seu nou disc, la cantant parla de la solidaritat i la comprensió en els moments més difícils. Temes com Como si nada reflexen la part més interior de l’artista mentre que d’altres com Cuchú Maraná, treuen a l’exterior el seu costat més festiu. Moltes d’aquestes cançons s’han fet amb la col·laboració de grans artistes com Vanesa Martín, Jorge Drexler i Juan Magán, amb qui interpreta Oye Primo, una barreja entre la rumba i el ritme elèctric llatí.

El públic va connectar des del primer moment amb l’artista i no va deixar de cantar totes les lletres. Amb la seva força i energia, el concert només podia acabar d’una manera: amb aplaudiments

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura